virtuele opendeurdag

De directie en leerkrachten aan het woord

Een opendeurdag afgelasten? Niet op SLA! Toegegeven, we zaten even met de handen in het haar, maar … we lieten onze creatieve geesten op topsnelheid werken! Ondertussen hebben we op drie dagen met ons geëngageerde team een waardig alternatief in elkaar gebokst. Hier en daar kan de kwaliteit van het beeldmateriaal beter. Het was dan ook werken onder tijdsdruk. Alvast bedankt voor jullie begrip hiervoor en welkom op onze school!

Stel ons op 15 maart tussen 14.00u en 16.00u al je vragen. Ons geïmproviseerde callcenter is bereikbaar via 03 233 93 20 (kies onmiddellijk 1), via mail beantwoorden we je vragen live op secundair@stludgardis.be.

Op zoek naar een kwaliteitsvolle en bruisende school in het midden van de stad? Dan zit je goed bij Sint-Ludgardis! Je krijgt er als leerling alle kansen tot ontplooiing met aandacht voor je talenten en noden. Een gemotiveerd schoolteam dat zich laat inspireren door christelijke waarden ondersteunt je daarbij. Hieronder vertellen enkele leerkrachten en de directie hoe we van onze school een warme school maken die kinderen en jongeren vanuit hun diversiteit en persoonlijke kwaliteiten wil onderwijzen, coachen en ondersteunen zodat ze uitgroeien tot geëngageerde jongvolwassenen in onze steeds veranderende maatschappij. Bovendien kom je alles te weten over hoe het inschrijven verloopt.

Pedagogisch directeur Liesbeth Piot over het studieaanbod (S1-S6)

 

Algemeen directeur Katelijne Pickery over de inschrijvingsprocedure

 

Meer info over inschrijven in onze school vind je hier.
Centraal aanmelden kan via deze link.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email