Contact

Contacteer ons

Bereikbaarheid

SLA Belpaire

Openbaar vervoer

Je kan onze school vlot met het openbaar vervoer van De Lijn bereiken. Halte ‘Fransenplaats’ (bus 30) op 400 meter; Halte ‘Ballaarstraat’ (bus 22) op 500 meter; Halte bestorming (tram 10, bus 13 & 14) op 500 meter. Het NMBS-station Antwerpen-Centraal ligt op 2,6 km van de school, dat van Antwerpen-Berchem op 3 kilometer.

Fiets

We moedigen al onze leerlingen aan om met de fiets naar school te komen. Op school kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling

Auto

In de buurt van de school kan je slechts erg beperkt (betalend) parkeren. De auto is dus niet het ideale vervoersmiddel om onze school te bereiken. Bovendien zijn er rond de schooluren veel school-kinderen op pad met de fiets en te voet. Werk dus met ons mee aan een veilige schoolomgeving en probeer zoveel mogelijk op andere manieren naar school te komen. Wil je je kind toch afzetten aan de schoolpoort? Hou dan rekening met (de veiligheid van) andere kinderen en sta nooit stil op het zebrapad.

SLA basisschool & secundair

Openbaar vervoer

Je kan onze school vlot met het openbaar vervoer van De Lijn bereiken. Halte Mechelse plein (tram 4 & 7) op 100 meter; Halte Nationale bank (bus 13 & 14, tram 10 & 8) op 500 meter; Halte Kronenburgstraat (bus 22) op 300 meter; Premetrostation Meir (tram 3, 5, 9 & 15) op 700 meter. Het NMBS-station Antwerpen-Centraal ligt op 1,5 km van de school, dat van Antwerpen-Berchem op 2,7 kilometer.

Fiets

We moedigen al onze leerlingen aan om met de fiets naar school te komen. Op school kan je je fiets kwijt in de fietsenstalling

Auto

In de buurt van de school kan je enkel parkeren in publieke betaalparkings. Die van de Oudaan en de Nationale bank zijn het dichtstbij. Daarnaast is de Bervoetstraat vlak voor en vlak na school niet toegankelijk voor auto’s. Er zijn rond de schooluren ook veel schoolkinderen op pad met de fiets en te voet. Werk dus met ons mee aan een veilige schoolomgeving en probeer zoveel mogelijk op andere manieren naar school te komen. Wil je je kind toch afzetten aan de schoolpoort? Hou dan rekening met (de veiligheid van) andere kinderen en sta nooit stil op het zebrapad.