Sint-Lutgardis

Klusjesdag op 22 september 2019

Wanneer hebt u nog eens …

  • … een goede daad gesteld;
  • … een babbeltje gedaan met een vriendelijke onbekende;
  • … iets kindvriendelijk mét en voor uw kinderen gedaan;
  • … lekker gegeten en het niet zelf moeten halen en klaarmaken;
  • … gezellig bijgekletst met andere ouders;
  • … een van uw vele talenten bovengehaald, zoals schilderen, hameren, zagen, boren, poetsen, naaien, ordenen, rangschikken of decoreren;
  • … luidkeels meegezongen met de radio ineen klaslokaal, in het bijzijn van een leerkracht?

Allemaal véél te lang geleden? Of misschien nog nooit gedaan? Uw redding is nabij: wij bieden u dit hele pakket in één dag! En dit op de…

Klusjesdag zondag 22 september 2019!

 

Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een klusjesdag. Door de hulp van ouders, ouderraad, leerkrachten en andere medewerkers van de school hebben we vorig jaar de cafetaria een nieuwe look kunnen geven. Ook in meerdere klassen en op de binnenkoer gebeurde heel wat fijn en nuttig werk. Omdat de klusjesdag steeds een vruchtbare en fijne dag is en er nog steeds gewerkt kan worden aan een mooiere en gezelligere school willen we ook dit jaar weer samen klussen.

Wat hebben wij u te bieden? Een fijne klusdag die door en voor de basis- en secundaire school samen georganiseerd wordt. Het is ineens een unieke kans om samen met andere ouders, leerlingen, leerkrachten, klusjesmannen, medewerkers en directie de school van onze kinderen een grondige klusbeurt te geven. Je hoeft geen doe-het-zelfwonder te zijn, alle hulp is welkom.

’s Middags eten we allemaal gezellig samen, groot en klein. Een hele dag helpen mag zeker, maar moet niet – ook in een paar uurtjes kan er heel veel werk verzet worden. Kan je er zelf niet geraken of breng je graag wat versterking mee en heb je een handige nonkel of ijverige buurman? Zij zijn uiteraard ook van harte welkom welkom.

Laat u ons wel nog even weten hoeveel klussers we kunnen verwachten? Dan kan de catering ervoor zorgen dat niemand met een lege maag blijft zitten. Dat kan door dit inschrijvingsformulier op het directiesecretariaat af te geven of te mailen naar elien.depaep@stludgardis.be, ten laatste op 16 september 2019.

Wij rekenen op uw massale aanwezigheid, om de school van onze kinderen een maximale opfrisbeurt te kunnen geven!

Hopelijk tot dan!

Share this post