leerlingen tijdens de les biologie die een microscoop gebruiken

NIEUW! Grieks-Wiskunde, Moderne Talen & Welzijnswetenschappen

Op 1 september 2023 bereikt de onderwijshervorming de derde graad. Om onze leerlingen de kans te geven hun interesses en talenten verder te ontwikkelen maakten we van deze gelegenheid gebruik om enkele nieuwe studierichtingen aan te vragen. Die aanvraag werd onlangs goedgekeurd.

We hebben dus goed nieuws: vanaf het schooljaar 2023-2024 voegen we drie gloednieuwe richtingen toe aan ons aanbod:

  1. Grieks-Wiskunde: Een geweldige combo van klassieke taal en exacte wetenschappen. Leerlingen kunnen hun kennis van het oude Grieks verdiepen en tegelijkertijd sterke wiskundige vaardigheden ontwikkelen. Twee vliegen in één klap!
  2. Moderne Talen: Voor alle taalfanaten onder ons. In deze richting zetten we helemaal in op moderne talen zoals Engels, Frans, Duits, Spaans. Jij wordt een taalheld, klaar om de wereld te veroveren!
  3. Welzijnswetenschappen: Duik in de studie van menselijk gedrag, welzijn en gezondheid. Als je geïnteresseerd bent in de sociale wetenschappen of een carrière in de zorg wilt, zit je hier op de juiste plek.

Vanaf schooljaar 2024-2025 zullen deze richtingen ook in het zesde jaar aangeboden worden.

Meer gedetailleerde informatie over de richtingen en de bijbehorende lessentabellen vind je hier en op de pagina met ons studieaanbod. We kijken er nu al naar uit om onze leerlingen te helpen bij het maken van weloverwogen studiekeuzes die aansluiten bij hun interesses en toekomstige doelen.

 

 

Share this post