IMG_6715 - kopie

Nieuw directieteam

Nu we allemaal hebben kunnen genieten van een deugddoende vakantie, kijken we vol verwachting uit naar de start van het nieuwe schooljaar.

 

In dat nieuwe schooljaar hopen we niet alleen steeds meer afscheid te kunnen nemen van ‘oude bekende’ corona, maar verwelkomen we ook enkele nieuwe mensen in ons team. We starten immers met een nieuw directieteam. Annelies De Bie is de nieuwe directeur van de eerste en tweede graad secundair, terwijl Koen Geens directeur logistiek en infrastructuur wordt. Katelijne Pickery blijft op post als directeur van de derde graad en algemeen directeur.

Annelies De Bie is doctor in de geschiedenis en werkte voorheen in de cultuursector en het hoger onderwijs. Voor ze het SLA-team kwam vervoegen, was ze opleidingshoofd van de graduaatsopleidingen van het departement Wetenschap & Techniek van AP Hogeschool. Koen Geens was tot voor kort leraar wetenschappen en economie en graadcoördinator in het Gemeentelijk Instituut in Brasschaat. Hij heeft ook ervaring als zelfstandige in (kleine) renovatieprojecten.

We heten de nieuwe directieleden van harte welkom in het SLA-team en wensen hen alle succes toe in deze nieuwe uitdaging.

Share this post