D22950E3-1B1E-44AE-B2CA-5A7E7F45DDE2(1)

Virtuele opendeurdag secundair

Op zoek naar een kwaliteitsvolle en bruisende school in het midden van de stad? Dan zit je goed bij Sint-Ludgardis! Je krijgt er als leerling alle kansen tot ontplooiing met aandacht voor je talenten en noden. Een gemotiveerd schoolteam dat zich laat inspireren door christelijke waarden ondersteunt je daarbij. Op deze pagina geven we je aan de hand van enkele thema’s een inkijk in onze schoolwerking en ons studieaanbod. Het videomateriaal dat we hieronder delen verzamelden we in deze playlist. Je kan ook live je vragen stellen in ons callcenter of deelnemen aan de vragenmomenten via Microsoft Teams. Meer info hierover vind je onderaan deze pagina.

 

1. Virtuele rondleiding

 

Benieuwd naar hoe onze school eruit ziet? Op de plattegrond hieronder kan je je ook virtueel op SLA wanen! Verken de lokalen, de speelplaats, de sporthal en andere plekjes verdieping per verdieping aan de hand van foto’s en filmpjes. Hier kan je de filmpjes ook afzonderlijk bekijken.

Nog niet genoeg gezien? Dit filmpje neemt je mee op weg doorheen de school!

2. Ons studieaanbod

 

In deze video’s stellen we ons studieaanbod voor. Leerlingen en leerkrachten gunnen je een kijk in hun klaslokaal en vertellen over de richting waardoor zij gepassioneerd zijn.

 

Hoi! Wij zijn Adam & Nina. Misschien ken je ons van het scholenspel missie Sidragdul?

Wij hebben ons verstopt in de video over het studieaanbod van het eerste jaar. Telkens als we verschijnen hebben we een letter in de hand. Verzamel alle letters en probeer er een woord mee te vormen. Kan jij raden welk woord wij doorheen de video spellen? Geef dan hier het juiste antwoord door en maak kans op een SLA-verrassingspakket. Deelnemen kan tot 1 maart.

 

3. Wat heeft SLA je te bieden?

 

In de video hieronder vertellen enkele leerkrachten en de directie hoe we van onze school een warme school maken die kinderen en jongeren vanuit hun diversiteit en persoonlijke kwaliteiten wil onderwijzen, coachen en ondersteunen zodat ze uitgroeien tot geëngageerde jongvolwassenen in onze steeds veranderende maatschappij. Bovendien vertelt pedagogisch directeur Liesbeth Piot je alles over ons studieaanbod.

Nog niet overtuigd? Ook onze leerlingen vertellen je vol enthousiasme waarom zij graag op SLA zitten en waarom ze voor onze school kozen.

 

4. Hoe verlopen de inschrijvingen?

 

Meer info over inschrijven in onze school vind je hier.
Centraal aanmelden kan via deze link.

5. Hoe kan je SLA bereiken?

 

Sint-Ludgardis is een school in de stad en daar zijn we trots op. Bekijk hieronder hoe onze leerlingen naar school komen.

6. Nog vragen?

 

Op zaterdag 6 februari beantwoorden we graag live je vragen. Heb je een vraag die niet dringend is? Neem contact op via het formulier op de website. Ons callcenter is bereikbaar op 6 februari tussen 10.00u en 12.00u via 03 233 93 20 (kies onmiddellijk 1). We organiseren ook drie vragenmomenten via Microsoft Teams. Elk moment heeft een specifiek onderwerp. Klik op de onderwerpen hieronder om deel te nemen.

10.00u – Studieaanbod eerste graad

11.00u – Studieaanbod tweede en derde graad

11.00u – Centraal aanmelden en inschrijven op SLA

Meer weten? Raadpleeg onze infobrochure.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on print
Share on email